BL: M’Gladbach i Union Berlin ostavljaju jedni druge kao dobre prijatelje

BL: M'Gladbach i Union Berlin ostavljaju jedni druge kao dobre prijatelje

Borusija Mönchengladbach je u nedelju ugostila Union Berlin na utakmici 31. U teškoj ligaškoj trci, Puleni su morali da pobede kako bi izbegli stresan kraj sezone i tako obezbedili boravak u nemačkom vrhunskom letu.

Međutim, ovaj duel niže rangiranih timova nije rezultirao pobednikom i dve ekipe su konačno jedna drugoj ostavile skor pariteta (0-0). Ovim poenom M’Gladbah produžava svoj nalet na četiri uzastopne utakmice bez pobede (2 poraza, 2 remija) dok je ostao nadomak zone relegacije (samo 5 bodova ispred lidera plej-ofa Majnc). Unija ostaje na 14. mestu i više ne uspeva u ligi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.