Leverkuzen: Ksabi Alonso želi menadžera Real Madrida

Leverkuzen: Igrač Real Madrida Ksabi Alonso apsolutno želi

Bajer Leverkuzen je imao istorijsku sezonu, osvojivši prvu titulu u nemačkoj ligi u svojoj istoriji, sve vreme još uvek nepobeđen. Podvig, u kojem je Ksabi Alonso glavni protagonista. Španac, koji je izneo nameru da ostane na klupi Bajera naredne sezone, već se priprema za sezonu 2024/2025 kako bi ponovio ovaj učinak.

Da bi to uradio, klub namerava da ojača ovog leta. El Partidazo de COPE ukazuje da je Načo Fernandez na Bajerovog radaru. Centarfor Real Madrida je nagovestio da će otići na kraju sezone, a novokruntijeni šampion Nemačke želi da iskoristi ovu priliku. Sa 34 godine Španac ima pun trofejni kabinet i mogao bi da donese svoje iskustvo Bajeru mladom timu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.