Bajern: Hari Kejn će dobiti veliki bonus

Bajern: Hari Kejn će dobiti veliki bonus

Autor veoma dobre prve sezone sa Bajern Minhenom na individualnom nivou, Hari Kejn nije kolektivno nagrađen prvom titulom u karijeri. Bajer Leverkuzen je okončao hegemoniju Rekormeistera, ali to nije sprečilo Engleza da dobije lep bonus.

Zaista Bild Kaže da je 30-godišnji centarfor imao klauzulu u ugovoru, što mu je omogućilo da dobije 250.000 evra ako dostigne ocenu od 40 ljudi na golu, između asistencija i golova. I ove sezone bivši čovek Totenhema je postigao 40 golova i pružio 13 asistencija na 41 utakmici, uključujući 33 u Bundesligi, što ga čini najboljim strelcem lige.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.