Bajern Minhen: Rant Tomasa Milera protiv novinara

Bajern Minhen: Rant Tomasa Milera protiv novinara

Sa 72 sata do gostovanja Real Madridu, Bajern Minhen ima razloga za brigu. Prvo, zato što njegov protivnik izlazi kao jasan favorit za ovo dvostruko zaglavlje, drugo zato što je prisustvo Džamala Musiale, povređenog, i dalje neizvesno, i na kraju zato što je atmosfera i dalje unutrašnja vruća. Ove nedelje, počasni predsednik Bajerna Uli Hoeness javno je kritikovao Tomasa Tuhela zbog neodoličenja mladima. Na šta je tehničar odgovorio u subotu:

„To je povredilo moju čast kao trenera. Ako smo nešto pokazali u poslednjih 15 godina, to je da mladi igrači i dalje imaju mesto kod nas ako igraju, mislim da to što kaže nema smisla i nema osnova“., poverio se, gorko, mikrofonu Nebeski sportovi. Nakon toga, Tomas Miler je pozvan da govori na tu temu od strane nemačkog novinara. Ali igraču se to očigledno nije svidelo: „Patrik, ako bi postavljao dobra pitanja, to bi bilo dobro. Ti si jedan od najboljih sportskih novinara. Neće biti uznemirujućih zvukova u našem domu. Baš me briga.“, žalio je nemački internacionalac. Atmosferu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.