Video: Uzvišeni gol Huga Ekitikea protiv Bajerna

Video: Uzvišeni gol Huga Ekitikea protiv Bajerna

Odlasci u Minhen na meč 31, Ajntraht Frankfurt ima za šta da igra ovog popodneva u pohodu na Evropu. Šesti u Bundesligi može da računa na svog napadača Huga Ekitikea. Nakon što je prošle nedelje postigao svoj prvi gol u novim bojama, čovek koji je upravo potpisao sa nemačkim klubom izgleda da je na putu. Francuz je upravo postigao veličanstven gol!

Posle kontrolisanog napora i dvostrukog dodira, igrač koji je trenirao Stade de Rems pustio je dalekometni šut koji je prevario Manuela Neuera (23′). Kao odgovor na gol Harija Kejna (9′), fini gol Huga Ekitikea omogućio je Frankfurtu da uđe u nivo svlačionice sa Bajern Minhenom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.