Bajern: Ralf Rangnik neminovna odluka

Bajern: Ralf Rangnik neminovna odluka

Zvanično je, Tomas Tuhel će napustiti funkciju u junu sledeće godine posle isprobane sezone na nacionalnom nivou. I dok su mnogi navijači Minhena nedavno pozvali bivšeg trenera PSŽ-a i Čelsija da ostane na čelu Rekordmeistera putem peticije pokrenute 22. aprila, ne očekuje se da će nemački trener uraditi „about-face“. Da bi ga zamenili, šampioni Nemačke iz 2023. snažno razmatraju Ralfa Rangnika, novog favorita od neuspeha Ksabija Alonsa i Džulijana Nagelsmana.

U skladu sa komentarima aktuelnog selektora Austrije sredinom nedelje, počasni predsednik Bajern Minhena potvrdio je razgovore sa bivšim menadžerom Mančester junajteda, istovremeno precizirajući da bi konačna odluka o njemu trebalo da bude doneta narednih dana. „Da, razgovori su u toku. Mislim da ćemo odluku doneti za nedelju dana.“, rekao je lider Minhena u intervjuu dnevniku Frankfurter Algemajne Cajtung.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.