Bundesliga: Bohum se dobro odbija protiv Hofenhajma

Bundesliga: Bohum se dobro odbija protiv Hofenhajma

Usred borbe za opstanak, Bohum je ugostio Hofenhajm i bilo mu je potrebno da pobedi kako bi se udaljio od crvene zone pre kraja Bundeslige, koja će se završiti na četiri utakmice. Brzo je domaća strana uradila pravu stvar otvaranjem pogotka zahvaljujući Stogeru u prvom poluvremenu (1-0, 22′), pre nego što je prelomila zastoj golom Pasaka (2-0, 45’+2).

Stoger je čak ubacio protezu kako bi stavio svoj tim daleko ispred (3-0, 64′), ali se Bohum potom opustio. Na kraju utakmice Hofenhajm je uspeo da se vrati sa dva gola manje zahvaljujući protezi Kramarića (3-2, 73′ i 84′), ali se Bohum držao i tako obezbedio veoma važnu šestu pobedu u Bundesligi. S tim da su ostale još tri utakmice, promovisana strana je i dalje 14, dva boda ispred Majnc, koji su u plej-ofu, ali imaju utakmicu u rukama.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.