Ralf Rangnik je još uvek daleko od Bajern Minhena

Bajern Minhen već želi da promeni planove sa Ralfom Rangnikom

Poslednjih dana Ralf Rangnik je postao glavni favorit za naslednika Tomasa Tuhela na mesto trenera Bajern Minhena. Selektor Austrije razgovarao je sa upravom Minhena, što su potvrdili i novinari i njegova sopstvena uprava. Međutim, prema Stoni fudbal, ima još mnogo toga da se uradi. Bivši menadžer Mančester junajteda tek treba da dobije dogovor svog nacionalnog tima. Slično tome, još uvek nije dao odobrenje Bajern Minhenu. Kao takav, nemački tehničar traži prerogative, posebno u pogledu prozora za prenos. Prema pisanju nemačkog outleta, očekuje se da Bajern prihvati njegove zahteve.

Iako je direktor Bajerna Maks Eberl obazriviji oko potpisivanja Ralfa Rangnika, Rangnik, koji je u klubu tek nekoliko meseci, pridržavaće se kolektivne odluke. Bivši sportski direktor Lajpciga kladio se na druge profile kao što su Ksabi Alonso, Džulijan Nagelsman i Roberto de Zerbi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.