Bajern Minhen: Poziv Džamala Musiale Kajlijanu Mbapeu

Bajern Minhen: Poziv Džamala Musiale Kajlijanu Mbapeu

Ako ne pokušaš, nećeš dobiti ništa, moraš da kažeš sebi Džamal Musiala. Dok je PSŽ na oku, mladi Bavarnac pokušava da dovede Kajlijana Mbapea u Bajern Minhen. Nije lako ali s tim što se Francuzu ugovor bliži kraju, vezni igrač ima zasluge da pokuša selidbu. „Može da dođe u FK Bajern“ našalio se u intervjuu datom televiziji kluba pre nego što je nastavio svoju šalu.

„Kada bih mogao da mu dam jedan savet, morao bi da provede vreme sa nama u Minhenu. Ojačao bi svaki tim. Bolje je imati Mbapea u svom timu i ne morati da igrate protiv njega“.kaže 25-godišnji nemački internacionalac. Njegova želja verovatno neće biti ispunjena pošto je Francuz već duže vreme najavljen u Real Madridu čak i ako još ništa nije zvanično saopšteno.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.