Pronađena bomba u blizini stadiona u Majncu

Pronađena bomba u blizini stadiona u Majncu

U nedelju će meč 31. kola Bundeslige biti meč straha između Majnc i FK Keln. Nepobeđeni od 9. marta i sa istim brojem bodova kao i lideri plej-ofa Bohum, „Nullfünfer“ će imati priliku da napravi veliki korak ka opstanku ukoliko osvoje povoljan rezultat protiv Geißböcke, trenutno na drugom mestu u nemačkoj ligi. Utakmica, koja bi trebalo da se održi u Mewa Areni, mogla bi, međutim, da bude premeštena u obzir najnovija otkrića napravljena u blizini stadiona FVSM05.

Prema informacijama koje je izvestila nemačka štampa, bomba teška 500 kilograma koja izgleda pripada američkoj vojsci i datira iz Drugog svetskog rata pronađena je u četvrtak u blizini sportske arene Ludović Ajorque i partnera Džošue Guilavoguija. Treba napomenuti da je ovo drugi eksploziv koji se nalazi za manje od dve nedelje u blizini stadiona, zahvaljujući produženom radu obližnjeg univerziteta koji je omogućio ova otkrića.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.