Bajern Minhen već želi da promeni planove sa Ralfom Rangnikom

Bajern Minhen već želi da promeni planove sa Ralfom Rangnikom

Bajern Minhen se konačno izgleda približava njihovom cilju. Nakon što je poslednjih nedelja umnožio vođstvo za naslednika Tomasa Tuhela, bavarski klub je blizu toga da je pronašao srećnika. Nemačka štampa je jednoglasna, to je Ralf Rangnik, aktuelni selektor Austrije. Osim što prema informacijama iz BILD, dok je ideja da ga vide kako stiže na sezonu dok čeka da dobije Ksabija Alonsa 2025. godine, Bajern Minhen konačno želi da potpiše dugoročni ugovor sa bivšim trenerom Mančester junajteda.

Iako nije imao veliki rejting popularnosti unutar kluba, 65-godišnji tehničar konačno je osvojio simpatije Ulija Hoenessa koji ga je kvalifikovao u prošlosti „neprijatelj Bajerna.“ Stil igre Ralfa Rangnika, koji se sada zasniva samo na tranziciji, konačno je ubedio Bajern Minhen koji će sada morati da pregovara sa austrijskom federacijom. BILD navodi da će nemački klub morati da plati oko tri miliona evra kako bi ga vratio pošto mu ugovor ističe 2026. posle Svetskog prvenstva.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.