Malo verovatna zamena Bajern Minhena koja će zameniti Alfonsa Dejvisa

Malo verovatna zamena Bajern Minhena koja će zameniti Alfonsa Dejvisa

U potrazi za levim beka koji će zameniti Alfonsa Dejvisa, Bajern Minhen istražuje novu aveniju. Njegov kanadski odbrambeni igrač već nekoliko meseci razgovara sa Real Madridom, a upravo u Španiji, u okviru madridskog kluba, Bavarci su možda našli njegovu zamenu. Prema Tim, Bajern Minhen je zainteresovan za Ferlanda Mendija (28), francuskog levog beka koji ima punu sezonu kao starter sa Merenguesima. Prelepa seoska sredina koja je privukla pažnju Nemaca.

Nemačke dnevne novine Bild dodaje, međutim, da bi Bavarci više voleli suv transfer za oba igrača nego zamenu. Iako ugovori Alfonsa Dejvisa i Ferlanda Mendija ističu u junu 2025. godine, njihova vrednost na transfer tržištu je drugačija. Prema nemačkom sajtu Žig za prenos, tržišna vrednost Francuza procenjuje se na 20 miliona evra, dok vrednost Kanađanina, pet godina mlađeg, iznosi 60 miliona evra. Iako pregovori još uvek nisu počeli, Ferland Mendi i Alfonso Dejvis će se već suočiti sledeće nedelje u Ligi šampiona. Poslednji okršaj pred moguću zamenu klubova?

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.