Ralf Rangnik potvrdio pristup Bajern Minhena

Ralf Rangnik potvrdio pristup Bajern Minhena

Posle neuspeha Ksabija Alonsa i Džulijana Nagelsmana, Bajern Minhen pokušava da ubedi Ralfa Rangnika (65). Glavna zainteresovana strana potvrdila je da je razgovarao sa Bavarcima, tokom intervjua austrijskim medijima 90 minuta. „Bilo je kontakata sa Bajernom i obavestio sam austrijsku federaciju. Imamo odnos poverenja. Moj fokus je na austrijskoj reprezentaciji. Potpuno smo fokusirani na Evro. Osećam se veoma udobno ovde. U ovom trenutku nema razloga da o tome razmišljamo intenzivno i konkretno.“

Novinar koji ga je režirao pitao ga je kada će doći vreme kada će moći da razmisli o tome. Odgovor bivšeg trenera MU bio je sledeći: „Onog trenutka kada bi Bajern rekao: želimo vas. I onda moram da se zapitam: Da li stvarno ћelim ovo?“ Ono što je sigurno je da stanovnici Alijanc arene to žele ako želimo da verujemo u ono što nemačka štampa govori i piše poslednjih dana. Za nju je Rangnik novi prioritet Rekordmeistera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.