Leverkuzen: Igrač Real Madrida Ksabi Alonso apsolutno želi

Leverkuzen: Igrač Real Madrida Ksabi Alonso apsolutno želi

Čim je krunisan za šampiona Nemačke (Leverkuzen još uvek može da sanja o drhtaju C3 + Kupa Nemačke), Ksabi Alonso drži um okrenut budućnosti. Nije imun na gubitak nekoliko igrača ovog leta, španski trener ne želi da trpi situaciju i množi puteve za sledeću sezonu, posebno u centralnoj odbrani. Kako je izvestio nemački dnevnik BILD Ovaj 42-godišnjak je u sredu navodno identifikovao igrača Real Madrida kao jednog od svojih prioriteta.

Nisu u stvari Eder Militão, David Alaba ili Naćo Fernandez, već Rafa Marin (21), velika nada kluba koji je od prošlog leta na pozajmici u Alavésu. Posle odlične sezone sa klubom iz predgrađa Madrida (29 mečeva La Lige), Marin je postao jedno od otkrovenja godine u Španiji. Porast moći koji bi mogao da pozove Real Madrid da ga uvrsti u njihovu rotaciju, ili da ga ponovo proda, bilo u vidu pozajmice, ili trajnog transfera sa mogućom otkupnom klauzulom. Treba napomenuti da će se Josip Stanišić, pozajmljen Leverkuzenu ove sezone, vratiti u Bajern Minhen ovog leta, kao i da je budućnost Džonatana Taha i Pjera Hincapija i dalje neizvesna. Podaci koji bi mogli da poguraju Leverkuzen da pomeri brzinu za Marina.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.