Džamal Musiala izneo svoje mišljenje o svojoj budućnosti

Džamal Musiala izneo svoje mišljenje o svojoj budućnosti

Sa samo 21 godinom, Džamal Musiala je postao ključni igrač Bajern Minhena. Neprikosnoveni starter od početka sezone, mladi nemac napadački vezni igrač, koji je sa klubom od svoje 16. godine, uživa u svojoj najboljoj sezoni od svog debija, sa impresivnim brojem golova i asistencija. U intervjuu španskom dnevniku Marca, Džamal Musiala je rekao da je fokusiran na sadašnji trenutak: “ Ne gledam mnogo dalje. To je oduvek bila jedna od mojih snaga: da se fokusiram samo na sadašnjost. Fudbal je tu i sada i moj jedini izazov je da pokušam da se poboljšam svakog dana. Ipak, nadam se da ću biti bolji igrač za pet godina nego danas ».

Zatim dodaje: “ To bi znaиilo da bih radio veoma naporno. I naravno, ako ste osvajali titule… Još je bolje. Došao sam u fudbal da pokušam da budem bolji u svakoj utakmici i osvojim sve što je moguće sa svojim timom i reprezentacijom ». Već četvorostruki osvajač Bundeslige (2020, 2021, 2022. i 2023) i Lige šampiona (2020), mladi napadački vezni igrač mogao bi ove godine da doda i drugi veliki pehar u svoj trofejni kabinet. Da bi to uradio, njegov klub prvo mora da uspe da eliminiše Real Madrid u polufinalu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.