Nadrealni zahtevi Ralfa Rangnika da potpiše za Bajern Minhen

Nadrealni zahtevi Ralfa Rangnika da potpiše za Bajern Minhen

Novi prioritet Bajern Minhena da se naрe na klupi, Ralf Rangnik (65) je za sada i dalje selektor Austrije. Pod ugovorom do juna 2026. godine i potpisan ovog leta na Euro 2024 sa svojim nacionalnim timom, bivši trener Šalkea 04, RB Lajpciga i Mančester junajteda veoma je popularan kod Rekordmeistera koji će zameniti Tomasa Tuhela koji će otići na kraju sezone. Za to će biti neophodno platiti taksu austrijskoj federaciji da ga regrutuje. Ali to nije jedina stvar koju će Bajern Minhen morati da uradi.

Zaista, Ralf Rangnik je zahtevna osoba koja voli da kontroliše operacije. Po poreklu projekta Red Bul da li u Salcburgu ili RB Lajpcigu, ima jako iskustvo kao sportski direktor i želeće da bude više od trenera ako stigne na klupu bavarskog kluba. Prema Salzburger Nachrichten– Ralf Rangnik bi želeo da ima poslednju reč na prozoru transfera i sportske odluke Bajern Minhena. Drugim rečima, on želi da bude iznad Maksa Eberla, generalnog direktora sporta, i Kristofa Frojnda, sportskog direktora. Ukoliko bajern Minhen pristupi njegovim zahtevima, Ralf Rangnik bi onda bio za ulazak u bavarski klub.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.