Ogromne tenzije između Belingema i Viniciusa Juniora, Tomas Miler je osujetio sezonu Tomasa Tuhela

Ogromne tenzije između Belingema i Viniciusa Juniora, Tomas Miler je osujetio sezonu Tomasa Tuhela

Bellingham je zahtevan

Džud Belingem proglašen je za najboljeg sportistu i probojnog sportistu godine na dodeli Laureus nagrada. Bila je to lepa nagrada za čoveka koji je imao izvanrednu prvu sezonu u Realu. Na svojim unutrašnjim stranicama, Sport osvrnuo se na svoj XXL nastup tokom Klasika. Pro-Barselona autlet objašnjava da je ovaj nastup sve upečatljiviji pošto ga u pravo vreme nisu uvek servirali njegovi brazilski saigrači, Vinicius Junior i Rodrygo. Videli smo Engleza očajnog nekoliko puta, ljutog na njih, pošto je duo Auriverde više voleo da razmenjuje lopte jedni sa drugima, na njihovu štetu. Belingem bi mogao da bude previрen element trija. Mali dogaрaj koji izaziva napetost.

Svlačionica protiv Tuchela

Nemačke novine Bild dao je neke indiskrecije u vezi odnosa između Tomasa Tuhela i Tomasa Milera, opisanog kao „Elektriиne». Trener Bajern Minhena kritikovao je svog starijeg igrača posle utakmice protiv Union Berlina. Prema Bild Sport, te kritike ne idu dobro kod igrača. Tuchel ga više ne vidi kao sjajnog igrača, on »Nedostatak živahnosti u njegovim očima». Fraze su izvor sukoba između njih dvojice, ali se odnose i na druge igrače u timu kao što su Kimih, Goretka ili Laimer. Evo šta bi delimično moglo da objasni Bajernovu tešku sezonu.

Amorim u centru pažnje

Dnevno ogledalo otkriva na svojoj naslovnoj strani da će Vest Hem igrati prljav trik sa Liverpulom. Dok „Redsi“ čine Rubena Amorima prioritetom da zamene Jirgena Klopa, „Čekićari“ tajno pokušavaju da ga potpišu za njih.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.