Raúl ima dodire u Nemačkoj

Raúl ima dodire u Nemačkoj

Raul Gonzalez, aktuelni trener Kastilje, rezerve Real Madrida, mogao bi brzo da promeni melodiju. Bivši Schalke 04 broj 7, kome ističe ugovor sledećeg leta, veruje da je njegovo vreme napravljeno prema ACEi njegov agent sluša ponude na stolu.

Španski dnevnik prenosi i da je nekoliko klubova Bundeslige zainteresovano za usluge 46-godišnjaka, iako nije dato nikakve ponude. ACE Prema Feliksu Magatu, Raul je pozvao Raula da ga prati u projektu za tim u gornjoj polovini nemačke lige, čije ime nije procurelo. Sa druge strane, Španac se zalaže za mesto selektora.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.