Tomas Tuhel keš prema Tomasu Mileru

Tomas Tuhel keš prema Tomasu Mileru

Jedanaest uzastopnih osvajača Bundeslige, Bajern Minhen je ostao bez titule u nemačkoj ligi. Međutim, bavarski klub je i dalje fokusiran na Ligu šampiona, gde će se u polufinalu suočiti sa Real Madridom. Kraj sezone je fokusiran na ovaj cilj. Minhenska strana je ovog vikenda lako pobedila Union Berlin (1-5), sjajnim nastupom Tomasa Milera, koji je postigao protezu. Na njegovu žalost, nemački napadački vezni igrač neće moći da iskoristi svoju trenutnu dobru formu. Njegov trener Tomas Tuhel ne računa na njega za dvostruko zaglavlje protiv Reala.

„Ne (neće da igra). On to zna. Njegova forma danas (subota) nije bila dobra. Golovi su bili apsolutno odlični, ali ništa više. O tome možemo beskrajno da diskutujemo ako ne pristanete (na novinara), ali imam svoje mišljenje. I on to zna, video je utakmicu na isti način kao i ja. Znamo šta može da uradi, ali to nema nikakve veze sa utakmicom protiv Real Madrida“. rekao je Bild. Očekuje se da će trener Minhena iskoristiti istu napadačku postavu kao što je koristio protiv Arsenala prošle nedelje, sa Lirojem Saneom na desnoj strani, Rafaelom Gereirom ili Matisom Telom sa leve strane, a Džamalom Musialom u znak podrške Hariju Kejnu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.