EdF: Paket koji je već dogovoren za evre?

EdF: Paket koji je već dogovoren za evre?

Žrtva povrede desne butine tokom meča Bajern-Keln 13. aprila, Kingsli Koman (27 godina) ponovo će propustiti višenedeljno takmičenje, pošto je već dva meseca bio odsutan sa terena ove sezone posle suza lateralnog ligamenta u levom kolenu. Užasne vesti za 27-godišnjeg Habsa kao Euro 2024 je odmah iza ćoška.

U današnjem izdanju, Tim napravio još uznemirujuće otkrovenje pošto bi Koman, privatno, dao sebi samo malu šansu da učestvuje na takmičenju. Francuski internacionalac bi stoga imao dobre izglede da propusti takmičenje organizovano u Nemačkoj od 14. Nedostatak veličine koji bi mogao da koristi Musi Dijabiju, ali i pre svega Bredliju Barkoli, senzacija trenutka u PSG.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.