BL: Pretučen u Bremenu, Štutgart ustuknuo drugom mestu Bajernu

BL: Pretučen u Bremenu, Štutgart ustuknuo drugom mestu Bajernu

Pritisnut ubedljivom pobedom Bajern Minhena u Union Berlinu dan ranije, Štutgart je morao da pobedi kako bi ostao na nivou sa bavarskim klubom i konsolidovao svoje drugo mesto na tabeli. Da je put u Bremen mogao da bude šetnja parkom, Svabije su poraženi sa 2:1 na Veserstadionu.

Bundesliga uživo stoji

#


Tim


Pts


J


DIF


G


N


D


PRITISAK


BC


3

Љtutgart
Љtutgart

64

31

32

20

4

7

70

38

11

Bremen
Bremen

37

31

-9

10

7

14

41

50

Po strani od strane Bajer Leverkuzena prošlog vikenda, koji je iskoristio priliku da proslavi prvu titulu u svojoj istoriji u tom procesu, Verder je želeo da se iskupi pred svojim navijačima. Predvođeni Marvinom Dačom, koji je postigao protezu (28′, 49′), Verderaner je dominirao nad svojim protivnicima iz VfB-a koji su pokušali da se vrate u igru, o šta je dokazano smanjenjem deficita koji je potpisao Denis Undav (71′), uzalud. Pretučeni, Štutgart je priznao svoj prvi ligaški poraz od 11. Bremen se popeo na 11.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.