Dortmund: Fizička transformacija Niklasa Sülea

Borusija Dortmund: Niklas Süle će morati da smrša

Žestoko kritikovan zbog viška kilograma i izguran u nekom trenutku, Niklas Süle će ostati na strani Borusije Dortmund. Ipak, njegovi menadžeri vrše pritisak na njega zahtevajući veću ozbiljnost i tražeći od njega da smrša. Porastao je na 110 kilograma dok mu je idealna težina oko 100 kilograma.

Prema Bild, ova diskusija je efikasna od kada je Niklas Süle već uložio velike napore. Igrač koji pokazuje bolje raspoloženje na treningu vratio bi se sa odmora sa osam kilograma manje. Prema nesmotrenosti iz svlačionice koja je stigla do nemačkih medija, Niklas Süle je proglašen neprepoznatljivim. Odlična reakcija za nemačkog igrača koji vraća formu neposredno pred sledeću sezonu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.