Valdemar Anton stiže u Borusiju Dortmund

Valdemar Anton stiže u Borusiju Dortmund

Borusija Dortmund saopštila je u ponedeljak potpisivanje Valdemara Antona (27) iz VfB Štutgarta. Nemački centralni odbrambeni igrač, koji je nedavno eliminisan sa Euro 2024, potpisao je ugovor do 30. juna 2028. godine. Autor 6 golova i 7 asistencija na 196 utakmica Bundeslige, ovaj drugi će otkriti novi izazov širom Rajne, nakon što je bio jedan od stubova rearguarda VfB- a.

„Zaista se radujem svojoj prvoj utakmici na Signal Iduna parku, da vidim navijače i saigrače. U početku nisam planirao da menjam klubove, ali je stigla Borusija Dortmund. Klub na visokom nivou koji je upravo stigao do finala Lige šampiona. Ovo pokazuje potencijal ovog kluba. Od samog početka, svi BVB treneri su mi davali osećaj da zaista žele da me potpišu i da mogu i treba da igram važnu ulogu. Stvarno sam za to.“, uverava zainteresovanu stranku.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.