Volfsburg dobija lep potez Mohameda Amoure!

Mohamed Amoura napravio veliki korak ka Volfsburgu

On je prošle sezone bio jedna od senzacija belgijskog fudbala. Stigavši u Union Sen Žiloiz prošlog leta, Mohamed Amoura je postigao 22 gola na 45 utakmica sa briselskom stranom. Pošto je postao seniorski igrač u Alžiru, džepnog napadača je poslednjih nedelja pratilo nekoliko velikih timova Bundeslige. Kako smo pre nekoliko dana otkrili, 24-godišnji napadač je krenuo u Volfsburg. Ovog ponedeljka je zvanično: Mohamed Amoura se pridružio VfB- u.

Za nemački klub, Amoura je izrazio radost zbog ideje da u karijeri načini novi korak: »Ponosan sam i srećan što mogu da igram za tako veliki klub u Nemačkoj u budućnosti. Uvek sam imao na umu da preduzmem sledeće korake u karijeri u Bundesligi. Zato je VfL Volfsburg savršen partner za mene.Dužina njegovog ugovora još uvek nije saopštena.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.