Nemačka i Bajern Minhen: Liroj Sane će biti podvrgnut operaciji

Nemačka i Bajern Minhen: Liroj Sane će biti podvrgnut operaciji

Razočaravajući tokom Euro 2024 sa Nemačkom, Liroj Sane je bio otežan problemima sa stidnim kostima. Bol koji ga je hendikepirao na ubrzanjima i pucnjima, gurajući ga da prođe kroz operaciju u skladu sa Bild.

I zaista, dok je Nemačka eliminisana od Španije (2:1 posle dodatnog vremena), igrač Bajern Minhena će biti na bilijaru. Operacija prepona je planirana za njega i trebalo bi da mu izazove tri do četiri nedelje prinudnog odmora. Njegov povratak na početak bavarskih priprema 29.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.