Bajern Minhen: Prve reči Majkla Olisea

Bajern Minhen: Prve reči Majkla Olisea

Bajern Minhen je oznojio dolazak Majkla Olisea u nedelju iz Kristal Palasa, za procenjenu sumu od 53 miliona evra. Ovaj 22-godišnji napadački vezni igrač potpisao je petogodišnji ugovor sa bavarskim klubom. « Razgovori sa FK Bajern su bili veoma pozitivni i veoma sam srećan što sada igram za tako sjajan klub– rekao je on za medije nemačkog kluba, oduševljen idejom da započne novu etapu u svojoj karijeri. To je veliki izazov i to je upravo ono što sam tražio. Želim da se dokažem na ovom nivou i doprinesem da osvojimo što više titula sa našim timom u godinama koje dolaze. »

« Brz je, lukav, opasan i veoma svestran u napadu. Njegovi golovi i asistencije statistika su već izuzetnirekao je Kristof Frojnd, Sportski direktor Bajerna. Sa 22 godine je već veoma napredan, ali je takođe gladan i još uvek ima dosta potencijala. Navijači dolaze na stadion da vide igrače poput Majkla Olisea. Između 2021. i 2024. godine, Olise je postigao 16 golova i pružio 25 asistencija na 90 utakmica sa Palasom. Pre nego što počne svoju novu avanturu u Nemačkoj, omladinski internacionalac će igrati na Olimpijskim igrama u Parizu sa francuskim U23 timom Tjerija Henrija.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.