Borusija Dortmund je postigla dogovor sa Paskalom Grosom

Borusija Dortmund je postigla dogovor sa Paskalom Grosom

Finalisti u poslednjem izdanju Lige šampiona, Borusija Dortmund je burno počela transfer prozor odlaskom Edina Terzića. Nemca je brzo zamenio Nuri Jošin, koji je igrao za taj klub između 2007. i 2018. godine. A kako bi omogućio svom novom treneru da započne novu eru, Dortmund namerava da registruje dolaske ovog leta. Nova datoteka bi takođe trebalo uskoro da bude dovršena.

I zaista, BVB je postigao potpuni dogovor sa Paskalom Grosom (33), igračem sredine terena Brajtona, prema informacijama iz Nebeska Nemačka. Nemački klub je već počeo pregovore sa engleskim klubom, za transfer koji se procenjuje na između osam i deset miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.