Dortmund: Serhou Guirassy je u nevolji

Dortmund: Serhou Guirassy je u nevolji

Pravo otkrovenje sezone 2023-2024 u Bundesligi na isti način kao i Štutgart, drugi u nemačkoj ligi i kvalifikovao se za sledeću Ligu šampiona, Serhou Guirassy je bukvalno probio ekran sa svojih 30 golova na 32 utakmice u svim takmičenjima. U potrazi za centrom napred, Dortmund je brzo pogledao njegov profil. Zaveden interesovanjem BvB- a, gvinejski internacionalac je otvorio vrata selidbi u Rur.S. Guirassy
Napadaиa
VfB Štutgart 1893
Gvineja


Serhou Guirassy
#9
30
Ciljeve


32
Odigrani mečeviMeseca

Pratite

Ali dok smo mislili da je posao brzo zaključen, dosije odugovlači ako želimo da verujemo u nesmotrenost Nebeska Nemačka. Prema pisanju nemačkih medija, Dortmund još uvek nije iskoristio opciju kupovine 28-godišnjeg napadača, postavljenog na 17,5 miliona evra, a nailaze na, istovremeno, razlike oko finansijskih detalja sa svojim švabskim kolegom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.