Mohamed Amoura napravio veliki korak ka Volfsburgu

Mohamed Amoura napravio veliki korak ka Volfsburgu

Prozor za transfer Mohameda Amoure se preokrenuo, i ponovo je u Nemačkoj da stvari postaju zauzete. Udvarajući se pre nekoliko nedelja Ajntraht Frankfurtu, napadač Union Sen Žilisa je na putu da se pridruži Volfsburgu. Prema našim informacijama, sporazum je skoro završen oko 20 miliona evra.

USG bi napravio veoma lepu dodatnu vrednost za igrača regrutovanog pre samo godinu dana za oko 4 miliona evra. Dvadesetpetogodišnji napadač, autor 23 gola i 7 asistencija na 43 utakmice sa belgijskim klubom, potpisao bi petogodišnji ugovor u korist Vukova.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.