Đordi Mamardašvili odgovorio na glasine Bajerna

Đordi Mamardašvili odgovorio na glasine Bajerna

Prava senzacija Euro 2024 uprkos eliminaciji Gruzije protiv Španije, Đordi Mamardašvili (23 godine) pokazao je svu svoju klasu u golovima selekcije koju trenira Vili Sagnol. XXL performanse koje logično nisu protekle nezapaženo. Nedavno je nekoliko glasina poslalo 23-godišnjeg golmana u Bajern Minhen. Mogućnost da se glavna zainteresovana strana vratila.

„Bajern i dalje ima najboljeg golmana na svetu. Trenutno nije moguće useliti se. Iљao bih samo kad bih hteo da igram. Ako ne igram, onda ne., konačno reče Valensija trenutni poslednji bastion mikrofonu Nebeska Nemačka. Poruka je jasna: ako Bajern Minhen želi da kupi Mamardašvilija, moraće da zaborave Manuela Neuera…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.