Odložen dolazak Majkla Olisea u Bajern Minhen

Mančester junajted ne želi da plati klauzulu o Majklu Olisu

Željan da pronađe novi napadački element za početak sledeće sezone, Bajern Minhen se namenio Majklu Oliseu. U konkurenciji sa ostalim klubovima Premijer lige, tim iz Minhena konačno je dobio svoj slučaj postizanjem totalnog dogovora sa Kristal Palasom o transferu francuskog napadača za 60 miliona evra. Međutim, dolazak zvezde „orlova“ (10 golova i 6 asistencija na 19 nastupa ove sezone) se odugovlači u Bavarskoj.

Prema Nebeska Nemačka, ima još nekoliko sitih detalja koje treba razjasniti između dva kluba kako bi se završilo njegovo regrutovanje. Bajern želi što pre da finalizovanje dogovora pošto i drugi timovi, poput Mančester junajteda, pokušavaju da otmu transfer otkrovenja Premijer lige. Ipak, glavni igrač koji je zabrinut nije se predomislio i još uvek razmišlja da se pridruži Bajern Minhenu. Iako se očekivalo da će se ove nedelje u Minhenu podvrgnuti lekarskom pregledu, to je sada zakazano za sledeću nedelju, dodaju nemački mediji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.