Brajton bi mogao da odigra gadan trik na Štutgartu

Brajton bi mogao da odigra gadan trik na Štutgartu

Zajam koji mu je otvorio sva vrata. Posle jedne sezone u Brajtonu, Deniz Undav je pozajmljen naredne sezone, onoj koja je upravo završena, u Štutgart. I na kraju izuzetne godine za VfB, 27-godišnji napadač je posebno blistao. Autor 19 golova na 33 utakmice, rodom iz Varela bio je jedan od dinamitora jedne od senzacija sa druge strane Rajne. Izuzetna berba koja mu je donela i vrata Manšafta dok trenutno igra na Euro sa rodnom zemljom. Istovremeno, priča se o njegovoj budućnosti u klubu.

Samo na pozajmici iz Brajtona u Štutgart, Undav teži da ostane u Nemačkoj sa svojim novim omiljenim klubom. Želja koju je podelio ovaj drugi koji je napravio finansijski paket od 20 miliona evra da ga zadrži. Zbog toga bi Brajton mogao da uradi loš trik nemačkom timu prema Nebeska Nemačka. I zaista, s obzirom da je otkupna klauzula takođe određena na oko 20 miliona evra, Galebovi bi mogli da je aktiviraju kako bi ušli u pregovore sa Štutgartom. Međutim, 27-godišnjak zaista želi da ostane u Nemačkoj prema rečima naših kolega širom Rajne.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.