Bajer Leverkuzen je doneo konačnu odluku za Džonatana Taha

Bajer Leverkuzen je doneo konačnu odluku za Džonatana Taha

Ako je izvesno da Džonatan Tah neće igrati u nokaut fazi Euro 2024 sa Nemačkom protiv Danske (nedelja, 9 časova) zbog suspenzije, njegova budućnost u klubu je još uvek daleko od toga da bude rešena čak i ako su novi elementi dodati u dosije ako je indiskrecija Nebeska Nemačka. Krunisan titulom nemačkog šampiona, nemački odbrambeni igrač je od velikog interesa za Bajern Minhen, koji žele da ojačaju centralnu odbranu ovog leta. Do sada ne želeći da se rastane od jednog od svojih rukovodilaca, Bajer Leverkuzen je sada izgleda rezigniran što ga je prodao.

Prioritetna meta Bavaraca, 28-godišnjak je izrazio nameru da promeni sredinu i došao je do dogovora sa timom iz Minhena. Zbog toga produžetak ugovora više nije na dnevnom redu i klub iz Rajnlanda ne namerava da ga pusti da ode kao slobodan agent, jer će mu ugovor isteći u junu 2025. godine. Prema pisanju nemačkih medija, pregovori između dve stranke nastavljeni su sa obnovljenom snagom. Kao podsetnik, Bajer Leverkuzen je odredio početnu cenu nemačkog internacionalca između 40 i 45 miliona evra. Suma koja se čini previsokom u ovom trenutku za Bajern Minhen koji će morati da bude ubedljiv da spusti svoju cenu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.