Bivši izgledi PSG-a potpisali za Augsburg

Bivši izgledi PSG-a potpisali za Augsburg

Ako je Semjuelu Esendeu trebalo mnogo vremena da se probije na najvišem nivou, igrač koji je trenirao u Pari Sen Žermenu napravio je sebi ime u Portugalu. U bojama Vizele, 26-godišnji napadač je dugo bio na vrhu top liste strelaca Lige Betčlić postigavši 15 golova tokom cele sezone. Sada će bivši igrač Kaena ponuditi sebi novi izazov pošto se obavezao na FK Augsburg.

„FK Augsburg jača svoj napad i potpisuje kongoanskog internacionalca Semjuela Esendea. Ovaj 26-godišnjak stiže iz FK Vizela, prebačen je u portugalsku prvu diviziju, a ugovor sa FCA potpisao je do 30. juna 2028. godine. Klubovi su se složili da ne otkrivaju uslove transfera“– navodi se u zvaničnom saopštenju nemačkog kluba objavljenom u petak.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.