Još jedan regrut za Bajer Leverkuzen

Još jedan regrut za Bajer Leverkuzen

Bajer Leverkuzen ne gubi vreme u prozoru letnjeg transfera. Po završetku dolazaka Aleksa Garsije iz Đirone FC i Žanuela Belocijana iz Stade Rennais, šampion Nemačke 2024. upravo je napravio treći transfer zvaničnim. To je mlada Andrea Natali.

Natali je otet iz FK Barselona, gde je igrao sa U18. Italijanski internacionalac iz U16 potpisao je ugovor do 2027. sa Leverkuzenom. „Andrea Natali je veoma interesantan igrač i mnogo se tražio ovog leta kao italijanski U17 šampion Evrope. Stoga smo veoma srećni što je izabrao Bayer 04 „, rekao je Sajmon Rolfs, sportski direktor. „Dugoročno gledano, on ima sve uslove da postane važan faktor u našem timu za budućnost.“

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.