Bajern pozajmica Paul Wanner

Bajern pozajmica Paul Wanner

Dolaskom Vinsenta Kompanija na svoju klupu, Bajern Minhen bi trebalo da napiše novu stranicu u svojoj istoriji i ona počinje sa prozorom transfera za 2024. godinu. Imajte ovo na umu, bavarski gornji ešaloni su zauzeti, bilo u pravcu dolazaka ili odlazaka. Dok je Majkl Olise na pragu da se pridruži Bavarskoj, Pol Vaner je u ponedeljak ujutru zvanično pozajmljen Hajdenhajmu.„FK Bajern je pozajmio Pola Vaneru u Hejdenhajm do sledećeg leta. Ovaj 18-godišnji napadač je prošle sezone stekao iskustvo na pozajmici u Elversbergu u drugoj diviziji i sada će imati šansu u nemačkom vrhunskom letu. Wanner se pridružio kampusu FK Bajern 2018“– navodi se u saopštenju minhenskog kluba.

„Pol Wanner nastavlja da se razvija, imao je dosta vremena za igru u Elversbergu, postigao je golove i pružio asistencije, i spreman je za sledeći nivo. Cilj je sada da se konstantno uči nivo Bundeslige. On ima sve šanse u Hejdenhajmu da napravi još jedan veliki korak, pošto klub igra i u Evropi u Konferencijskoj ligi. Veoma smo zadovoljni načinom na koji napreduje i nastavićemo da mu budemo bliski.“dodao je Kristof Frojnd, sportski direktor Bajerna.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.