RB Lajpcig će potpisati za Benjamina Šeška

RB Lajpcig će potpisati za Benjamina Šeška

Uprava Čelsija i Arsenala gledala je da se ofanzivno pojača i zbog toga je Bendžamin Šeško stavio kao glavni prioritet. Ali kao što je otkriveno od strane Gardijan, 21-godišnji napadač potpisaće novi ugovor u Lajpcigu sa poboljšanim uslovima u odnosu na njegov trenutni zakup koji traje do 2028.

Tako bi trebalo da dobije mesečnu platu od oko 3 miliona funti. Velika nagrada za Slovenka koji ove sezone ima 18 golova i 2 asistencije na 42 utakmice. Suočen sa neuspehom ovog dosijea, Arsenal bi se preusmerio na Džošuu Zirkzea, 23-godišnjeg napadača koji igra protiv Bolonje uprkos oštroj konkurenciji iz AC Milana.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.