OL: Skeli Alvero odlazi i pridružuje se Verderu iz Bremena

OL: Skeli Alvero odlazi i pridružuje se Verderu iz Bremena

Njegov transfer u Olimpique Lyonnais nije mnogo poprskao. Perspektivni vezni igrač Sočauksa, Skeli Alvero (22 godine) odigrao je samo osam utakmica (1 postignut gol) u NAPETOJ prvoj polovini sezone, pre nego što se pridružio Verderu iz Bremena prošlog januara tokom zimskog transfer prozora, u vidu pozajmice od 250k evra.

U saopštenju za javnost, OL je rekao da „Nemački klub, koji je završio na 9. mestu u Bundesligi, odlučio je da iskoristi svoju opciju kupovine postavljenu u ukupnom iznosu od 4.750 miliona evra, kojoj bi moglo da se doda najviše 1,5 miliona evra u bonusima, kao i dodatnu podelu profita od 15 do 20 odsto za Olimpike Lion u zavisnosti od kapitalnog dobitka napravljenog u slučaju mogućeg budućeg transfera“. Sa Verderom, Skeli Alvero je odigrao šest utakmica postigavši jedan gol.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.