Milan: Postaje komplikovano za Džošuu Zirkzea

Milan: Postaje komplikovano za Džošuu Zirkzea

Prioritet prozora transfera Milana, dosije koji vodi ka regrutovanju Džošue Zirkzea (23 godine) se komplikuje. Napadač Bolonje, koji je ove sezone postigao 11 golova u Seriji A, ima savršen profil da zameni Olivijea Žirua, koji odlazi u SAD. AC Milan je spreman da plati značajnu sumu kako bi regrutovao Holanđanina. Međutim, 40 miliona evra njegove oslobađanja nije dovoljno. Prema Nebeski sport, komisije koje će biti dodeljene agentima igrača su preterane, što blokira napredak pregovora.

To bi ukupno iznosilo oko 15 miliona evra. Pratnja igrača opravdava ovu cenu jer je, prema njihovim rečima, klauzula o izdavanju niska u poređenju sa vrednošću njihovog igrača. Uprava Lombardije ne namerava toliko da plati agentima Džošue Zirkzea i već traži na drugom mestu. Takođe, prema pisanju italijanskog kanala, Rossoneri ove sezone gledaju u Artema Dovbyka, napadača Đirone i najboljeg strelca La Lige. Trag koji vodi do Armando Brojle takođe se proučava.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.