Lacio Rim: Sve je urađeno za Luma Čajunu

Lacio Rim: Sve je urađeno za Luma Čajunu

Bivši igrač Stade Rennais, Loum Tchaouna će nastaviti svoj napredak sa serie A gigantom. Autor veoma dobre sezone sa Salernitanom (osam golova, četiri asistencije u svim takmičenjima), 20-godišnji napadački vezni igrač potpisaće sa Laciom Rimom prema našim informacijama.

Francuski U20 internacionalac je već prošao lekarski pregled sa Bjankocelesti, a formalizacija je sada neminovna. Ova operacija će omogućiti Stade Rennais da povrati nekoliko miliona evra. Klub iz Bretona je pregovarao 30% o budućoj presaci kada je otišao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.