Inter u Milanu: Denzel Damfris se odlučio za svoju budućnost

Inter u Milanu: Denzel Damfris se odlučio za svoju budućnost

Na kraju ugovora u junu 2025. godine, Denzel Damfris se poslednjih meseci redovno dovodi u vezu sa glasinama o odlasku. Međutim, prema rečima Pjera Ausilia, sportskog direktora Intera iz Milana, holandski desni bek ima nameru da produži svoju avanturu sa Nerazurijem.

„Denzel mi je rekao da želi da ostane. Srećan je što nastavlja ovde. Uskoro жemo razgovarati o njegovom ugovoru. U slučaju da bude novih predloga, razgovaraćemo sa Denzelom, ali on je srećan ovde.“, rekao je menadžer Intera u komentarima koje je izvestio Sky Italia.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.