Igor Tudor podneo ostavku u Laciju

Lacio: Igor Tudor već na ivici davljenja

Saopšteno je, sada je zvanično. Samo nekoliko meseci nakon što je preuzeo komandu nad Laciom, Igor Tudor se odriče kecelje. U neslaganju sa svojim rukovodstvom i hladnokrvno sa Mateom Genduzijem, hrvatski tehničar podneo je ostavku u sredu uveče.

„S. S. Lacio saopštava da je Igor Tudor danas podneo ostavku na funkciju selektora prvog tima. Klub se zahvaljuje treneru na radu i želi mu sve najbolje na ličnom i profesionalnom planu“.– navodi se u saopštenju italijanskog kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.