Roma želi da proba Matsa Hummelsa

Mats Hummels još uvek ne zna svoju budućnost

Nije ga pozvao Džulijan Nagelsman za Evro u Nemačkoj, Mats Humels (35 godina) je sada završio sezonu otkako je finale Lige šampiona izgubilo od Real Madrida. Nedaleko od toga da bude najbolji centarfor u takmičenju, centarfor je možda odigrao poslednju utakmicu sa Dortmundom prošlog vikenda. Svetski šampion iz 2014. je zaista na kraju ugovora sa svojim klubom i još uvek nije produžio. AS Roma bi želela da iskoristi priliku da pokuša da ga potpiše.

Prema Corriere della SeraMats Hummels nije zatvorio vrata produžetka ugovora sa Marsupialsima. Florent Gisolfi želi da odbrambenu oblast učini prioritetom za transfer prozor Rome. Takođe se traga za štrajkačem. Arnaud Kalimuendo (Rennes) i Džonatan Dejvid (Lil) takođe bi mogli da se nađu na meti bivšeg sportskog direktora Lige 1 (Lens i Nica).

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.