Napulj: Prve reči Antonija Kontea

Napulj: Prve reči Antonija Kontea

Upravo postavljen za novog trenera Napolija do juna 2027. godine, Antonio Konte je bio zadovoljan ovim novim izazovom. Slobodan od maja 2023. i odlaska iz Totenhema, 54-godišnji italijanski trener je ponovo u italijanskom vrhunskom letu i pokušaće da dovede Partenopei do titule kao što je to uradio sa Juventusom i Interom iz Milana.

Napulj je mesto od globalnog značaja. Srećan sam i uzbuđen što ću sesti na plavu klupu. Svakako mogu da obećam jednu stvar: učiniću sve što je u njihovoj moći za rast tima i kluba. Moja posvećenost, sa onom u mom osoblju, biće potpuna, rekao je on, puna obećanja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.