Napoli: Antonio Konte stigao u Rim

Napoli: Antonio Konte želi da sabotira prozor transfera PSG-a

Potpisivanje Antonija Kontea na strani Napolija je neminovno. Iako se očekuje da će on preuzeti kontrolu nad Partenopeijem do juna 2027, 54-godišnji italijanski tehničar je upravo doputovao u Rim da se sastane sa delegacijom Napolija.

Sport Italia upravo je obelodanio video gde vidimo bivšeg trenera Juventusa i Intera iz Milana sa predsednikom Napolija Aureliom De Laurentiisom i sportskim direktorom Đovanijem Manom. Očekuje se da će ugovor biti potpisan sutra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.