Napoli, PSŽ: Viktor Ozihen je izabrao gde želi da igra!

Serie A: Napoli se držao kasnog remija od strane Udinesea

U narednih nekoliko sati Kajlijan Mbape će zvanično postati igrač Real Madrida. Klub iz španske prestonice će tokom dana najaviti potpisivanje svoje nove zvezde. I potraga za njegovom zamenom zvanično počinje sada, čak i ako zamislimo da iza kulisa, pariska uprava već neko vreme ispituje stvar.

Mnoga imena su se saznala poslednjih dana, poput imena Rodrygo Goesa (Real Madrid), koji je konačno rekao da ne želi da napusti Madrid. Objasnili smo ekskluzivno ovog vikenda da Napoli pokušava sve za rundu da zadrži Khvicha Kvaratskhelia – koju su priželjkivali Parižani – i da su u toku pregovori o produžetku.

Osimhen ima klub na umu

Što se tiče njegovog kolege u napadu Viktora Osimhena, a sledi ga i PSG za post-Mbape eru, Napoli bi sa druge strane mogao da da zeleno svetlo u slučaju dobre ponude. Gazzetta dello Sport otkriva da Napolitanaca jasno čeka ponuda za bivšeg igrača Lila, što bi im omogućilo da lansiraju prozor za transfer i naprave veliku uštedu od plate. Ideja je da se povrati 120 miliona evra, što je iznos njegove klauzule o oslobađanju.

Prilika da PSG zauzme ozbiljnu poziciju? Da i ne. Napoli su prodavci, a za italijanski tim buduća destinacija igrača nije bitna sve dok novac dolazi u kasu. Ali igrač ima samo jedan san: da igra u Premijer ligi. Mediji objašnjavaju da želi da igra za Čelsi ako bi mogao da bira, jer je ovo klub u kojem je igrao njegov idol Didije Drogba. To ne znači da će odbiti PSG u slučaju da se Parižani pozicioniraju konkretnom ponudom, ali to nije destinacija koja mu se trenutno više dopada…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.