Juventus: Nema dogovora sa Adrijenom Ražotom uprkos ponudi Torina

Juventus: Nema dogovora sa Adrijenom Ražotom uprkos ponudi Torina

Na kraju ugovora sa Juventusom, francuski vezni fudbaler Adrijen Rabiot nedavno je počeo pregovore sa klubom iz Pijemontezea. Kao Gianluca Di Marzio iz Sky Italia, Juventus čini sve da zadrži Rabiota i iz tog razloga je predstavio prvu ponudu za obnovu francuskom internacionalu. Međutim, prema našim informacijama, još uvek nije postignut dogovor između različitih strana, čak i ako igrač ostane otvoren za ideju slušanja uprave Torina. Prisustvo Tijaga Mote igra mnogo u pregovorima i igrač uživa već 5 godina.

Pored toga, prema našim nesmotrenostima, drugi klubovi Lige šampiona veoma pažljivo prate situaciju Adrijena Rađiota i mogli bi da budu rešeni da preduzmu akciju. Pronalaženje dogovora pre početka Evrokupa, kako je bivši igrač PSG-a želeo, čini se da je do danas bilo veoma teško, čak i ako se razgovori nastave narednih dana sa Véronique Rabiot, majkom i agentom igrača, i upravom Juventusa na čelu sa Kristijanom Đuntolijem. Ipak, optimizam i dalje vlada na strani Stare dame koja je ubeđena da će biti postignut dogovor o nastavku avanture sa Besnilom.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.