AC Milan: vođov lunarni izlazak na Rafaela Leãoa

AC Milan: vođov lunarni izlazak na Rafaela Leãoa

Jak čovek AC Milana Rafael Leao je još jednom imao dobru sezonu u bojama Rossonera (9 golova, 10 asistencija u Seriji A). Prema ugovoru do 2028. godine, Portugalac nije siguran da će ostati u Lombardiji za nekoliko meseci. Pogotovo što je njen predsednik Paolo Skaroni izgleda sklon da ga proda ovog leta ako se pojavi velika ponuda. Ovo poslednje je to najavilo na neobičan način.

„Rafael Leão? Ako nam daju 150 miliona evra, sam ću ga umotati.“rekao je milanski predsednik. Ova izjava bi trebalo da bude priиa o gradu na drugoj strani Alpa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.