Masimilijano Alegri tužio Juventus

Juventus: Masimilijano Alegri blizu odlaska

Smenjen pre dve nedelje neposredno posle pobede u Kupu Italijanske protiv Atalante (1-0), Masimilijano Alegri je video da ga Juventus sankcioniše zbog ekscesa sa njegove strane posle ove titule. Nakon što je dobio pismo kojim opravdava smenu, italijanski trener je odlučio da svoj bivši klub izvesti na sud, kako je preneo Gazzetta dello Sport

Masimilijano Alegri namerava da se žali sudu rada i zbog toga će se održati pravna bitka između Vekia sinjore. Juventus ga optužuje da se nepristojno ponašao prema sudijama, glavnom i odgovornom uredniku Tuttosporta Gvidu Vacijagu i sportskom direktoru Kristijanu Đuntoliju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.