AC Milan: Mathieu Flamini kampanje za Paulo Fonseku

LOSC: Paulo Fonseka će doneti neminovnu odluku za svoju budućnost

Njegov odlazak deluje neizbežno. Posle izvanredne sezone sa LOSC-om, koga je doveo do četvrtog mesta u Ligi 1, Paulo Fonseka ne prestaje da mu se udvara bacanje kamena sa otvaranja prozora letnjeg transfera. I nekoliko poznatih dvorja je bilo na tragu portugalskom tehničaru. Kao što smo ekskluzivno otkrili prošle nedelje, AC Milan je čak ubrzao na ovom fajlu nakon odlaska Stefana Piolija. Izbor koji nije jednoglasno prihvatio Rossonero tifosi koji su izrazili svoje neslaganje tokom poslednjeg ligaškog meča.

Međutim, ovaj izbor prija ostalim žestokim posmatračima kluba iz Lombarda. Zaista, Mathieu Flamini se sloћi sa ovim potencijalnim imenovanjem. Igrač „San Sira“ između 2008. i 2013. godine, rodom iz Marseja rekao je sve dobro što je mislio o treneru Doguesa: »Zmaja? Svakako nije bila loša sezona ali se svi nadamo da možemo da osvojimo šampionat. Rastu i nadamo se sledećoj godini. Fonseka je kvalitetan trener. Milan je odličan klub i nadamo se najboljem. Navijači žele da pobede. On je osoba koja voli pravu igru, mogao bi da bude pravi trener.»

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.